Nevşehir 1 Şubesi

YENİ YÖNETİM MAZBATALARINI ALARAK GÖREVE BAŞLADI

                                        YENİ YÖNETİM MAZBATALARINI ALARAK GÖREVE BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta sonunda 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Nevşehir şube Başkanı Mustafa ÖZDEMİR ve yönetim kurulu üyeleri Mazbatalarını aldılar.

Nevşehir merkez ilçe seçim kurulu Başkanı Adnan YAMAN’ı makamında ziyaret eden Eğitimciler Birliği Nevşehir şube Başkanı Mustafa ÖZDEMİR ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri genel kurulun ardından göreve resmen başladılar.

Eğitim Bir Sen Nevşehir şube Başkanlığından yapılan görev dağılımında şube Başkanlığına Mustafa ÖZDEMİR, Başkan vekilliğine Ali Can ÇAĞLAK,Mali işlerden sorumlu Başkan yardımcılığına Mehmet SÜRÜCÜ, Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcılığına İskender ÇINAR, Basın ve iletişimden sorumlu başkan yardımcılığına Yavuz Selim YILDIRIM,Eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılığına Fatma AYGÜN,Mevzuat ve toplu sözleşmeden sorumlu başkan yardımcılığına Servet BOZKURT getirildi.

Eğitim Bir Sen Nevşehir şubesi olarak yeni dönemde de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyor ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.