Nevşehir 1 Şubesi

MEMUR-SEN NEVŞEHİR İL DİVAN TOPLANTISI

Memur-Sen il Divan Toplantısını Ticaret Borsası Salonunda; Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU,Büro Memur-Sen Başkanı Mehmet Hadi EEDOĞMUŞ,Nevşehir Memursen şube Başkanları ve Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.Toplantıda Memursen il Başkanımız Mustafa ÖZDEMİR ilimizdeki üye sayıları ve Memur-Sen in çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU, son günlerde meydana gelen terör olaylarını kınadı, kamuoyunu sağduyuya davet etti.

Uslu, "Terör örgütlerini, terörü besleyen çevreleri, terörü meşrulaştırmaya çalışan yapıları kınıyor, Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye hedef alınıyor! Çünkü Türkiye gücünü ve bütünlüğünü koruyarak bölgesinde umut ışığı olmaya devam ediyor. Bu umudu yerle bir etmeye çalışanlara inat; yurdumuza fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışan odaklara hiçbir zaman fırsat tanımayacağız" dedi.

 

"Türkiye ne zaman değerlerini kuşanıp ayağa kalksa, eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlar karşımıza engeller çıkarıyor" diyen Uslu, "Engel çıkaranlar bazen darbecilerin bazen de taşeron örgütlerinin verdiği maskeleri giyerek kazanımlarımızı hedef alıyor, birliğimizi bozup "istikrarımızı" sarsmak için ittifak halinde saldırıyorlar. Biz  emeğin, ekmeğin, hakkın, milli iradenin, kardeşliğin ve barışın mücadelesi verirken kirli ittifak kaos peşinde koşuyor.  Sivil toplum örgütleri olarak bizlerin en önemli vazifesi dış mihraklar ve yerli işbirlikçilerine karşı daima tetikte olup milletin yanında yer almaktır" şeklinde konuştu.

 

Büro Memur-Sen Başkanı Mehmet Hadi Erdoğmuş ise yaptığı konuşmada, Memur Sen olarak çalışanların özlük haklarında ve çalışma hayatında yaptıkları çalışmalardan ve elde ettikleri kazanımlardan bahsetti.

 

Toplantı 1 milyon üye hedefinin tutturulması için çalışmalara hız kesmeden devam edilmesi belirtilerek,Tüm katılımcıların Rabia selamı ile hatıra fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.