Nevşehir 1 Şubesi

NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

       Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram EKİCİ ve Beraberindeki Nevşehir’imizin değerli basın mensubu arkadaşlar, Öğretmenler günü münasebetiyle Sendikamıza ziyarette bulundular. Ziyarette Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram EKİCİ;  Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; Eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabileceği,  Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu, Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını belirtti.

 

 Eğitim-Birsen Şube Başkanımız Mustafa ÖZDEMİR; Bu ince ve nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve şehrimizin güzide basın mensubu arkadaşların Eğitime ve Eğitimciye ne kadar değer verdiklerini yapmış oldukları gerek yazılı basın gerekse sosyal medya haberlerinden takip ediyoruz. Buradan bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

 

 Bir insanı kurtarmanın, bir âlemi kurtarmak kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü iyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Başağın yetişmesine engel, zararlı otlar değil; çiftçinin ihmalidir. Bunun için muhatabı insan olan öğretmenlerin yapacağı bir hatanın telafisi yoktur.

Sevgi dolu bir öğretmen ışık demektir. Öğrenciler onu arar, onu sorar. Unutmayınız; kelebeklerini ışığa koştuğu gibi, çocuk yürekler, genç kalpler sevgiye koşar. Bunun için canla başla çalışan sevgisini emeğini esirgemeyen meslektaşlarımı kutluyorum.

 M. ÖZDEMİR Öğretmenlerimizin İnşallah daha iyi imkânlarda huzur ve sağlıklı bir şekilde mesleklerini icra etmeleri için mücadelemizin devam edeceğini belirterek, Bir kez daha ziyaretten dolayı Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram EKİCi ve beraberindeki arkadaşlara teşekkürlerini iletti .