Nevşehir 1 Şubesi

NEV TES HATIRLA BUNLARI

NEV TES CEVAP……..

FETÖ/PDY terör örgütünün ilk darbesinin ardından 3 yıl geçmesine rağmen tek kelime Fethullahçı terör örgütüne laf etmeyen TES Başkanı 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra FETÖ/PDY savar olmuşlar. Sendika Başkanı Mustafa UĞUR’un 17-25 Aralık sürecinden bu yana 3 yıldır bu örgüt hakkında basına yansıyan tek bir cümlesi dahi yoktur.

Memur-Sen Başkanımız Mustafa ÖZDEMİR 17-25 Aralık sürecinin başlangıcından itibaren ilimizdeki 50 den fazla STK ile istişareler yaparak Milli İrade Platformu çatısı altında  22 Ocak  2014 tarihinde http://www.nevsehir.bel.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=1219:nevsehir-milli-irade-platformu-bir-araya-geldi&catid=50:2014-haber-arsivi-2&Itemid=238

Bir araya gelerek toplu bir eylem süreci başlatmıştır. O günler FETÖ/PDY Terör örgütüne kimsenin söz söyleyemediği dönemlerdi. 17-25 Aralık 2013 darbesinden 27 gün sonra topyekûn bir mücadeleye girişilmiştir. Hatırlanacağı üzere Memur Sen o dönemde milli irade platformunun hem sözcülüğünü hem de organizasyonunu sağlamaktaydı.

Bir basın açıklaması ile başlayan FETÖ/PDY ile mücadelede millet iradesine sahip çıkılmış milletin seçtiği Belediye Başkanları, parti ayrımı gözetmeksizin parti il teşkilatları, kaymakamlarımız, Valimiz  platform üyeleri ile ziyaret  edilerek, FETÖ/PDY tarafından meşru hükümete yapılan bu darbenin karşısında millet iradesinin yanında olduğumuz vurgulanmıştır. Bu gün bize bu iftiraları atanlar o gün neredeydiler. Bir kanlı darbenin olmasını mı beklediler?

Yine o günlerde “Türkiye Düşerse Alemi İslam Düşer” konulu konferanslar basın toplantıları yaptık. Bu müfterilerin tek basın toplantıları var mıdır?

Yine o günlerde TBMM Başkanımız Cemil ÇİÇEK ziyaret edilerek, Gazi Meclisimizin Milli İrade Platformu olarak yanında olduğumuzu deklare ettik. Sayın Meclis Başkanımızı ilimizde “Milli İrade” konul konferans vermek üzere davet ettik.

İlimizde Millet iradesine sahip çıkmak vesayet sistemiyle mücadele etmek (Asker, yargı, Emniyet, FETÖ/PDY ) için Milli İrade Platformu  Memur Sen öncülüğünde çalışmalarını yapmıştır. Bulanık suda balık avlamak isteyenler, ilimizde sendika yetkisini iki yıldır kaybedenler acaba buradan nemalanabiliriyim hesabını mı yapmaktadırlar?

17-25 Aralık sürecinde Başbakan olan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN karşıtlığından dolayı FETÖ/PDY yanında yer alanlar bu gün Memur Sen’i FETÖ/PDY’ye göz yummakla suçluyorlar.

Ülkemizin büyük bir badire atlattığı şu dönemde ortalıkta gözükmeyen TES Başkanıdır.  Bu tür maksatlı haberler ile yakında rektörlük seçimi yapılacak olan Nevşehir HBV üniversitesinin seçim sürecini mi etkilemeye çalışmaktadır.

Daha önceki bir haber sitesine Noter kanalıyla 23 Haziran da tekzip için ihtar çekilmiş olup savcılığa da suç duyurusunda bulunulmuştur.

    Türkiye de 1 milyona yaklaşan ve ilimizde de 5000 üyesi bulunan Memur Sen Konfederasyonumuz, kendisine en yakın Kamu Sen’i Nevşehir’de ikiye katlamıştır. Bu durum bazılarını rahatsız etmiş olabilir.

Bütün Üyelerimiz ve Kamuoyunu böyle mesnetsiz haberlere itibar etmemesini rica eder,Saygılarımızı sunarız.

 

                                                                                                              Mustafa ÖZDEMİR

                                                                                               Memur Sen Nevşehir İl Temsilcisi