Nevşehir 1 Şubesi

Vali Aktaş tan Sendikamıza Ziyaret

                 Vali Aktaş’tan Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen’e iade-i ziyaret 
 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, göreve başladığı ilk günlerde kendisini ziyaret ederek başarılar dileyen Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e iade-i ziyarette bulundu. 
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanmız Mustafa Özdemir, Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın başkanları ve yöneticileri tarafından il temsilcilik binamızın önünde karşılanan Vali Aktaş’a İl Temsilcisi ve Şube başkanımız Mustafa Özdemir ve sosyal işlerden sorumlu başkan Yardımcımız Fatma Aygün tarafından çiçek takdiminde bulunuldu. 
ziyarette;Memur-Sen in il genelinde 5 bin üyesinin bulunduğunu ve Eğitim-Bir-Sen sendikasının da bu oluşumun önemli bir halkası olduğunu vurgulayan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 
Nevşehir’deki STK’ların son yıllarda önemli bir birliktelik sergilediğine dikkat çeken Özdemir, Milli İredeye sahip çıkan Nevşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarının son yıllarda yaşanan süreçte önemli bir dik duruş ortaya koyduklarının da altını çizdi. 
Ziyaret esnasında sendika başkanlarımız ve yöneticilerle çeşitli konularda sohbette bulunan Vali Aktaş, Misafirperverliklerinden dolayı Memur-Sen ailesine teşekkür etti. 
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız Mustafa Özdemir ise günün anısına Vali Aktaş’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir çanak tabak hediye etti.