Nevşehir 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen den İlahiyat Fakültesi ziyaretleri

                                            Eğitim-Bir-Sen’den İlahiyat Fakültesi ziyaretleri 

 

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir ve :Başkan yardımcımız Mustafa Çiftçi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı İlahiyat fakültesinden Üniversite ziyaretlerine başladı. 
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube başkanımız Mustafa Özdemir, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ilk kurum ziyaretlerini Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversiten başlatmayı planladıklarını kaydederken, yeni eğitim öğretim döneminin üniversite de eğitim öğretim gören tüm öğrencilere, akademisyenlere ve idarecilere hayırlı olması temennisinde de bulundu. 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin Nevşehirlilerin büyük bir hayali olduğunu söyleyen Özdemir, “Büyük gayretler sonucunda kurulan ve günümüzde 15 bini aşkın öğrencisiyle ilimizin çok önemli bir değeri haline gelen Üniversitemizde verilen eğitim ve öğretimi her zaman en üst düzeyde önemsiyoruz. Nevşehirli hemşehrilerimiz gerek binalarımızın yapımında Valilerimiz, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizin de desteğiyle önemli katkı sağladı. Üniversitemiz şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimi açısından da büyük öneme sahip. Biz Eğitim-Bir-Sen olarak Üniversitemizin gelişmesi açısından elimizden gelen gayreti her zaman gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. 
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız Mustafa Özdemir ve Başkan yardımcımız Mustafa Çiftçi, ilahiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş başta olmak üzere fakültede görevli akademisyenleri ve idarecileri ziyaret ederek yeni eğitim öğretim dönemini kutladılar.