Nevşehir 1 Şubesi

Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Memur-Sen İl Temsilciliğini ve Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesini ziyaret etti. 

Kendisini çiçekle karşılayan ve ziyaretin anısına çini tabak hediye eden Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir’in yanı sıra Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile temsilcileri yer aldı.

 Ziyarette AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; STK’ların gücünü bildiklerini ve bu referandum sürecinde de Nevşehir’de başta Memur-Sen olmak üzere tüm STK’larla birlikte çalışacaklarına dikkat çekti.Ülkenin bir an önce terör belasından kurtulması için hükümetin tüm gücüyle çalıştığını söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  “Türkiye’nin gündemi çok yoğun. Öncelikle bu terör belasından inşallah kurtulacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Önümüzde bir halk oylaması var. Bugün yarın tarihi belli olacak. Bu oylama Türkiye’nin istikbali ve istiklali için önemli. Biz STK’ların gücünü her zaman gördük. Sahada olmaları ve her zaman bizlere destek vermelerine de önem verdik. Biz STK’larımıza Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir rejim değişikliği olmadığını, bir hükümet yönetim şekli olduğunu anlatacağız. Türkiye’nin daha hızlı ve kararlı ilerleyebilmesi için bunun gerektiğini vurgulayacağız. Memur-Sen’imiz ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte çalışacağız. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkacağına inanıyorum” dedi. 

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Memur-Sen’in Türkiye’nin teminatı olduğuna vurgu yaptı.Özdemir, “Sayın Nevşehir Milletvekillerimize anayasa değişikliği konusundaki çalışmalarından dolayı Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm Vekillerimize de teşekkürlerimize belirtiyoruz. İnşaallah bu anayasa değişikliği süreci referandumda yüksek bir oy oranı ile gerçekleşecek. Biz Memur-Sen Ailesi olarak 2010 referandumunda önemli ölçüde bir gayret sarf ettik. Bu referandumda da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Memur-sen ailesi ne zaman ülkenin sıkıntılı günleri olmuş o dönemlerde gerek duruşu, tavrı ile gerekse çalışmalarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın övgülerine mazhar olmuş bir sendikal anlayış. Milletimiz için, memleketimiz için, bir kez daha 15 Temmuz süreçlerinin yaşanmaması için bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Bu vatan, bu memleket bizim. Birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamayacak. Bizler bu ülkenin teminatıyız” diyerek sayın Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ e nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.