Nevşehir 1 Şubesi

Bayan Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi olarak dünya kadınlar günü dolayısıyla hafta sonunda bayan üyelerimize yönelik kahvaltılı bir program düzenledik. 
Çevre yolu üzerindeki Bolu et mangal restaurantta düzenlenen kahvaltıya Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir’in yanı sıra Başkan Vekilimiz Ali Can Çağlak, Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcımız Fatma Aygün, Kadın Kolları Başkanımız Canan Karadeniz ile sendika üyesi bayan eğitimcilerimiz katıldılar. 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programımız Eğitim-Bir-Sen tanıtım slaytının gösterilmesi ile başladı. 
Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanımız Canan Karadeniz, “Bizim değer dünyamızıda kadın hiçbir ideolojinin ne aracı ne oyuncağıdır. Hayatın ana öğesi, kurucusu ve koruyucusudur” dedi. 
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısımız ve Sosyal işlerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Fatma Aygün ise toplantının hafta içerisinde düzenlenmeyişinin eğitimci bayanların yoğun iş temposu olduğunu dile getirirken, toplantıya katılan tüm bayanların 8 Mart dünya kadınlar gününü bir kez kutladıklarını dile getirdi. 
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir’de kahvaltıya büyük ilgi gösteren tüm eğitimci bayan sendika üyelerine teşekkür ederken, Memur-Sen’in sendikalaşma anlayışında kadınlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. 
Özdemir, toplantıya katılan bayanların kadınlar gününü de kutladı.