Nevşehir 1 Şubesi

Üyelerimize Yeni Binamız Hayırlı Olsun

Nevşehir’de eğitim sendikaları arasında il genelinde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubemiz mülkiyeti kendisine ait bir sendika binasına kavuşmanın sevincini yaşıyor. 
Memur-Sen Konfederasyonuna ait sendikaların da yer alacağı Lale Caddesi eski çözüm dershanesinin bulunduğu binanın birinci katına önümüzdeki günlerde taşınmaya hazırlanan şubemiz yönetimi tapu kadastro il müdürlüğündeki tapu işlemlerinin ardından mülkiyeti kendisine ait binanın tapusunu da aldı. 
Şube Başkanımız Mustafa Özdemir’in yanı sıra yönetim kurulu üyelerimiz Ali Can Çağlak, Fatma Aygün, İskender Çınar, Yavuz Selim Yıldırım ve Mustafa Çiftçi Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubemizin bu mutlu gününü bizzat yaşayanlar arasında yer aldı. 
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubemizin muhasebesinden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Mustafa Çiftçi, tapu devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından sendikaya kendi mülkiyeti binasını kazandıran son imzayı da atarak tapuyu aldı. 
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Mustafa Özdemir, sendikaya desteklerinden dolayı tüm üyelerimize teşekkür etmeyi bir borç bildiklerini söyledi.