Nevşehir 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen Somestr Umresi Başladı.

Türkiye’nin en büyük, Nevşehir’in eğitim alanındaki tek yetkili sendikası Eğitim-Bir-Sen üyelerimize çeşitli sosyal ve kültürel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirdiğimiz somestr umre turu başladı. 
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi, Eğitim ve Sosyal işlerden sorumlu Başkan yardımcımız  Fatma Aygün’ün başkanlığında gerçekleştirilen geleneksel Somestr umre organizasyonuna bu yıl 15 üyemiz katılıyor. 
3 yıldır düzenlediğimiz umre organizasyon sayesinde Eğitim-Bir-Sen üyesi eğitimcilerimizi kutsal topraklara ulaşabilme ve önemli bir dini vecibeyi yerine getirebilme imkanı tanıdıklarını söyleyen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcımız Fatma Aygün, “Sendikamız üyesi eğitimcilere en uygun şartlarda sağladığımız umre turumuza geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgi var. Geleneksel olarak düzenlediğimiz somestr umresi sayesinde eğitimci üyelerimiz dinimizin kutsal mekanlarını görebilme ve önemli bir dini vecibelerini yerine getirme fırsatı elde ettiler. Allah nasip ederse umremizin ardından eğitimcilerimizi tekrar ailelerine, sevdiklerine kavuşturacağız” dedi.