Nevşehir 1 Şubesi

2300 Kere Teşekkürler Nevşehir Eğitim Camiası

Eğitim sendikalarının yetki sürecinde yine kazanan Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen oldu.   Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, "2021 Yılı Mutabakatında Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi olarak yetkili sendika olmanın gururunu ve onurunu bizlere yaşatan kıymetli eğitimcilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kasım 2018 de net 1980 sayısı ile devraldığımız Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubemiz 2021 Mayıs mutabakatında 2261 sayısına ulaşmış ve en yakın rakibine 493 sayı fark atarak yetkisini ve etkisini perçinlemiştir. Ücretsiz izinde olan üyelerimiz ile 2300 sayısına ulaşan sendikamız göreve geldiğimiz günden bugüne kadar net 320 üye artışı sağlamıştır. 

Bu süreçte her şartta mücadele eden yönetim kurulu üyelerimiz Ali Can Çağlak, Levent Güneş, Harun Öcal, Mehmet Dursun, Ahmet Emre Ergin, Erdoğan Kara'ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 

İlçelerimizde, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde ve Hanım Kollarında canla başla mücadele eden önlerine çıkarılan tüm zorluklara ve yıpratmalara rağmen yılmayan  Ürgüp İlçe Temsilcisi Mevlüt Yalçın, Acıgöl İlçe Temsilcisi Sami Özgümüş, Derinkuyu İlçe Temsilcisi Fikret Sarı, Gülşehir İlçe Temsilcisi Ahmet Coşkun, Avanos İlçe Temsilcisi Fatih Aldemir, Kozaklı İlçe Temsilcisi Ahmet Akkaya, Hacıbektaş İlçe Temsilcisi Semih Tekin,   Üniversite Temsilcisi Bünyamin Ergen, Hanım Kolları Başkanı Hilal Ebru Çelimli ve yönetimi kurulu üyelerine, okul temsilcilerimize ve Eğitim-Bir-Sen'li olmanın gururunu yaşayan bizleri sahiplenen tüm gönüldaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. 

Harikasınız arkadaşlar sizler" açıklamasında bulundu.